Om FairtradeEksperten

Om oss

 

Velkommen til Fairtradeeksperten – der rettferdighet møter kvalitet.

 

Vi, Hilde Martine og Stian, har med stor entusiasme tatt over roret hos Fairtradeeksperten, en virksomhet etablert i 2015 i Lørenskog, av Per Persson. Per startet sin reise med et brennende ønske om å gjøre en forskjell, en reise som begynte med Friends Fair Trade og utviklet seg derfra til det som nå er kjent som FairtradeEksperten, basert i Åros, midt på idylliske hurumhalvøya i Asker kommune.

 Vår arv

FairtradeEksperten ble etablert med en klar hensikt: å fortsette å bringe verdens mest rettferdige sjokolade, Divine, og det etiske kaffebrandet CaféDirect til det norske markedet. Disse merkene står som bautaer i vår forretning, symboler på en handel som beriker liv, styrker samfunn, og beskytter planeten. Våre merkevarer har funnet veien inn i anerkjente forhandlere som Jacobs, Carl Heftye på Karl Johan og mange fler, takket være Per og hans lidenskap for rettferdighet og bærekraft.

 Vår visjon

Som samboere med mange felles prosjekter, deler vi en forpliktelse til å videreføre denne arven. Vår bakgrunn fra salg og markedsføring kombinert med vår lidenskap for etikk og bærekraft, driver oss mot et felles mål: å tilby produkter som ikke bare er gode, men som også gjør godt.

Vi streber etter å være det beste alternativet til de store navnene ved å tilby premiumprodukter som støtter så mange av FNs bærekraftsmål som mulig. Fra sjokolade og kaffe til te og etterhvert andre produkter, ønsker vi at hver merkevare vi tilbyr skal bære en historie – en historie om positiv endring for produsentene og deres samfunn og bransje.

 Hvorfor velge oss

I en verden hvor valg kan forandre liv, står våre produkter ut ved å tilby mer enn bare kvalitet. De representerer en direkte påvirkning på livene til produsentene. Eierskap i egen merkevare og eller en stor del av overskuddet går tilbake til dem, noe som gir dem større grad av kontroll over sin egen fremtid. Ved å velge våre merkevarer, bidrar du til å skape en bedre verden.

 Vår langsiktige visjon

Å bli en foretrukken leverandør av de mest rettferdige, etiske, og sosialt bærekraftige produktene i våre kategorier. Vi drømmer om en fremtid hvor hvert kjøp bidrar til en mer rettferdig og bærekraftig planet.

 Bli med på reisen

Følg vår reise og bli en del av bevegelsen mot en mer rettferdig verden. Kontakt oss på Instagram (FairtradeEksperten), Facebook (FairtradeEksperten), eller via e-post på post@fairtradeeksperten.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!